17 d’abril del 2017

'Exposició "Nous talents 2017" a la facultat de Belles Arts

Dimecres 19 d'abril 2017 s'inaugurarà l'Exposició "Nous talents 2017" a la facultat de Belles Arts, c/ Pau Gargallo 4. A les 13h i a les 19h doble possibilitat, perquè tothom hi pugui anar.
Exposen Francisco Salas; Berto Martínez; Joan Lalucat, Elena Llorens i Diana Lukacs. Són alumnes o ex-alumnes de la facultat de BB.AA. (UB) que el jurat va considerar com a mereixedors d'aquesta exposició i que van participar a Concurs de Pintura al Passeig de Sant Joan (juny 2016) que organitza l'Associació de Veïns i Amics del Passeig de Sant Joan i al que es van presentar 65 artistes.
La Facultat de BB.AA. (UB) considera que val la pena recolzar aquest concurs de l'Associació, pel seu format i seriositat i accepta que el jurat atorgui el premi “Facultat de Belles Arts” que consisteix en que els escollits tinguin una exposició a la sala d’exposicions de dita facultat.
Es tracta d’una col·laboració Universitat-Associació de Veïns molt interessant, doncs per l’Associació aquest premi aporta un distintiu de qualitat i assenyala que el nostre concurs és rigorós i li confereix prestigi. Així mateix aquesta és una via per la que alumnes que ja havien finalitzat els seus estudis ara poden tornar a la facultat i exposar, retrobant-se amb antics professors, coneguts, etc. La facultat valora molt positivament aquest feedback.
Us animo a assistir a la inauguració. Sempre és un acte enriquidor i tindreu als creadors allí mateix per poder conèixer de primera mà pintors que apunten molt alt.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada